Skip to content

Kontakta oss

Bürgers Växtgård finns i Köping & Sala. Här nedanför kan du få vägbeskrivning så du hittar lätt.
Bürgers Köping

Barnhemsgatan 54
731 33 Köping
Hitta till oss

Telefon: 0221-202 55
E-post: info@burgers.se

Öppettider

Måndag-Fredag 10-18

Lördag, Söndag samt Helgdag 10-16

Bürgers Sala

Mariebergsgatan 2
733 34 Sala
Hitta till oss

Telefon: 0224-104 04
E-post: sala@burgers.se

Öppettider

Måndag-Fredag 10-18

Lördag, Söndag samt Helgdag 10-15

Se våra tjäster

Läs mer och kika in våra populära tjänster.

Växtgården för dig som söker det lilla extra

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.