Skip to content

Våra tjänster

Trädgårdsplanering

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och trivsamma trädgårdar, anpassade till dig. Vi erbjuder trädgårdstjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Växtförslag

Är du osäker på vilken häck du ska plantera? Önskar du hjälp med att välja träd eller vilka växter som passar för skugga eller gassande sol? Vi hjälper gärna till med dina växter.

Trädbeskärning

Önskar du hjälp med beskärning av dina fruktträd, buskar eller andra träd hjälper vi dig gärna. Beskärningen utförs av vår beskärningsgrupp på Bürgers Växtgård.

Trädgårdsskötsel

Vår trädgårdsskötsel utgår från vad kunden vill ha hjälp med. Men det är inte alltid så lätt att veta vad som bör göras för att skapa en vacker tomt, då hjälper vi er även med rådgivning.

Sorgbinderi

Att ge en kondoleansbukett innebär att man deltar i de anhörigas sorg när någon gått bort. Man kan framföra sina kondoleanser personligen till de närmast anhöriga eller skicka blommor.

Bröllopsarrangemang

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och minnesvärda buketter och arrangemang för bröllop och andra evenemang och festligheter. Vi hjälper er från idé till leverans.

Bürgers Köping

Barnhemsgatan 54
731 33 KÖPING
Hitta till oss

Telefon: 0221-202 55
E-post: info@burgers.se

Bürgers Sala

Mariebergsgatan 2
733 34 SALA
Hitta till oss

Telefon: 0224-104 04
E-post: sala@burgers.se

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.