Skip to content

Våra tjänster

Trädgårdsplanering

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och trivsamma trädgårdar, anpassade till dig. Vi erbjuder trädgårdstjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Växtförslag

Är du osäker på vilken häck du ska plantera? Önskar du hjälp med att välja träd eller vilka växter som passar för skugga eller gassande sol? Vi hjälper gärna till med dina växter.

Trädgårdsskötsel

Vår trädgårdsskötsel utgår från vad kunden vill ha hjälp med. Men det är inte alltid så lätt att veta vad som bör göras för att skapa en vacker tomt, då hjälper vi er även med rådgivning.

Trädbeskärning

Önskar du hjälp med beskärning av dina fruktträd, buskar eller andra träd hjälper vi dig gärna. Beskärningen utförs av vår beskärningsgrupp på Bürgers Växtgård.

Sorgbinderi

Att ge en kondoleansbukett innebär att man deltar i de anhörigas sorg när någon gått bort. Man kan framföra sina kondoleanser personligen till de närmast anhöriga eller skicka blommor.

Bröllopsarrangemang

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och minnesvärda buketter och arrangemang för bröllop och andra evenemang och festligheter. Vi hjälper er från idé till leverans.

Bürgers Köping

Barnhemsgatan 54
731 33 KÖPING
Hitta till oss

Telefon: 0221-202 55
E-post: info@burgers.se

Bürgers Sala

Mariebergsgatan 2
733 34 SALA
Hitta till oss

Telefon: 0224-104 04
E-post: sala@burgers.se