Skip to content

Tillbehör

Jord

En bra jord är av stor betydelse för resultatet på din odling, både inomhus, i trädgården och på balkongen. Jorden är växternas skafferi och rätt jord för underverk med dina växter.

Gödsel

För att hjälpa din trädgård, odling eller dina växter på traven finns det en lösning; gödsel. Att gödsla är ett viktigt moment och tillför nödvändiga näringstillskott till trädgården.

Lök

Att odla lök är ofta väldigt enkelt. De trivs i soligt läge, i mullrik jord och mår bra av extra kalk. Lök är faktiskt den grönsak som är näst odlad i hela världen!

Potatis

Odla din egen potatis. Hemmaodlad potatis smakar både mer och godare. Dessutom kan alla lyckas med sin potatisodling, till och med du som saknar gröna fingrar.

Bürgers Köping

Barnhemsgatan 54
731 33 KÖPING
Hitta till oss

Telefon: 0221-202 55
E-post: info@burgers.se

Bürgers Sala

Mariebergsgatan 2
733 34 SALA
Hitta till oss

Telefon: 0224-104 04
E-post: sala@burgers.se

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.