Skip to content

Bürgers Växtgård Köping

Allt för hem och trädgård 

Vi älskar växter och trädgård och hoppas få dela med oss av detta till dig och dina trädgårdsdrömmar.

För över 25 år sedan slog vi upp dörrarna för Bürgers Växtgård i Köping. Vår ambition var och är att kunna presentera ett sortiment av växter ’lite’ utöver det vanliga. Efter många trevliga år med besök hos Sveriges och övriga Europas allra bästa odlare har vi nu kommit en bra bit på väg mot våra drömmars mål. Men redan idag kan vi nog säga att du kan fynda i ett av Sveriges bredaste sortiment av växter för hem och trädgård.

Visst är det viktigt med ett stort sortiment, men något som är ännu viktigare är en god kunskap. Därför hjälper våra kunniga trädgårdsmästare och florister dig gärna till rätta i trädgårdens alla funderingar.

Vårt mammaföretag finns i Köping men 2002 fick vi barn i vår Bürgersföretagsfamilj då vi öppnade Bürgers Växtgård i Sala.

Våra växtgårdar är idag öppna året runt och har kompletteras med ett intressant sortiment av spännande inrednings saker. I Köping har vi faktiskt öppet ALLA dagar året om, allt för att kunna hjälpa dig med det gröna i livet. I Sala har vi lite begränsade öppettider under vintern. Sortimentet är lite varierande i våra butiker för att passa dig som kund allra bäst.

En butik värt ett besök

I vår grönskande oas finner du allt du behöver och drömmer om. Besök vår butik i Köping för inspiration, idéer och ett stort utbud av vanliga och ovanliga växter. Det är ett besök värt en omväg.

Bürgers Köping

Barnhemsgatan 54
731 33 Köping
Hitta till oss

Telefon: 0221-202 55
E-post: info@burgers.se

Några av våra medarbetare

Kajsa Berggren
Isabelle Wallo
Annika Nylund
Per Bürger
Arnold Seppänen

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!