Skip to content

Trädbeskärning

Vi hjälper er med Trädbeskärning

Önskar du hjälp med beskärning av dina fruktträd, buskar eller andra träd hjälper vi dig gärna. Beskärningen utförs av vår beskärningsgrupp på Bürgers Växtgård. Önskar du även hjälp med borttransport av ris löser vi förstås även detta. Beskärning kräver god kunskap för att nå ett bra resultat.

Därför har vi återkommande utbildningar för att säkerställa att vi levererar en hög kvalité. Att beskära träd är lite av en konst. Vårt mål är att skapa estetiskt tilltalande träd samtidigt som man behöver analysera och planera för varje snitt. Detta för att styra tillväxten av grenar för framtiden så att de behåller sitt estetiska värde i många år framåt. Vi på Bürgers Växtgård är experter på form- och underhållsbeskärning och har stor erfarenhet av att beskära träd och buskar. Vi gör så att träd ser hälsosamma ut samtidigt som vi bevarar deras natursköna utseende.

Välkommen att kontakta oss idag!

Växtgården för dig som söker det lilla extra

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Vill du ha hjälp med att beskära dina träd eller buskar? Skicka in en förfrågan nedan så kontaktar vi dig inom kort.