Skip to content

Trädgårdsplanering & design

Vi hjälper dig med trädgårdsplaneringen

Vi på Bürgers Växtgård skapar vackra och trivsamma trädgårdar, anpassade till dig. Önskar du hjälp med ideér och fantasier eller kanske ett praktiskt förverkligande av din trädgård? Vi erbjuder rådgivning, planering, styling för stora som små projekt. Nedan ser du ett urval vad vi kan erbjuda. Har du andra önskemål, tveka inte att kontakta oss.

Hembesök

Tillsammans med dig ser vi över dina funderingar runt din trädgård. Detta kan gälla:

Hjälp med dina rabatter, vad kan man plantera och få tips om vilka växter som trivs i ett soligt eller skuggigt läge. Vi hjälper dig gärna med att välja ut vilka träd, buskar eller perenner som passar just din trädgård.

Vi kan även ta fram en skötselplan för hur din trädgård ska skötas, månad för månad samt ge förslag på hur du kan ljussätta dina träd, buskar och rabatter.

Pris: 749:- (inkl. moms) per timme Exkl. Resa

Trädgårdsplanering

Vår trädgårdsplaneringshjälp kan du använda på flera olika sätt, här kommer några alternativ:

Vi hjälper dig med en skiss över din trädgård. Du lämnar en översikt skiss till oss i skala 1:100 (1 cm= 1 meter). Efter genomgång av dina idéer ritar vi ett växtförslag anpassat just för din trädgård.

Pris: 5995:- (inkl. moms)

Vill du istället att vi besöker dig på plats i din trädgård tillkommer 749:- per besökstimme (inkl. moms exkl. Resa)

Analys av växtplats

Vi analyserar växtplatsen och ger förslag på växter som går hand i hand med dina preferenser. Förslagen presenteras med inspirerande bilder och en växtlista med både svenska och vetenskapliga namn. Vi tar fram en planteringsplan som visar vart vilka växter ska planteras.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Är du intresserad av att boka in en trädgårdsplanering. Skicka in förfrågan nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.