Skip to content

Trädgårdsskötsel

Vi hjälper er med trädgårdsskötseln

Har du svårt att hinna med eller är det kanske för tungt.

För många är trädgården en plats för lugn och ro, och kanske till och med en plats där skaparglädjen kan blomma ut. För andra är trädgården något nödvändigt ont som ständigt ger en känsla av att inte hinna med.

Var du än står någonstans mellan dessa lägen så hoppas vi att tillsammans kunna skapa en trädgård där både arbetsinsats, känsla och resultat ligger på rätt nivå för att ni ALLA ska känna trädgården som en viktig, rogivande och framför allt en underbar plats i ditt boende.

Vårt trädgårdskunniga team hjälper dig med allt du skulle vilja göra i din trädgård. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och erbjuder trädgårdstjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi hjälper till med rådgivning, planering, styling, anläggning och skötsel – för stora som små projekt.

Exempel på tjänster som innefattas av trädgårdsskötsel:
● Gräsklippning
● Häckklippning
● Ogräsrensning
● Beskärning av buskar, häckar och träd. Läs mer här.
● Ansning av perenner
● Lövupptagning
● Nyplantering och flytt av buskar
● Höst- och vårstädning

Du kan också använda RUT-avdraget för många av våra trädgårdstjänster.

Vare sig ni behöver hjälp för tillfället eller vill ha återkommande besök så är ni välkomna att kontakta oss på telefon eller via kontaktformuläret.

Växtgården för dig som söker det lilla extra

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.

Skicka in en kostnadsfri förfrågan

Behöver du hjälp med din trädgårdsskötsel? Skicka in förfrågan nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.