Skip to content

Krukväxter

Vi har ett stort utbud av krukväxter

Ge ditt hem mer färg och form med vackra krukväxter. De ger dessutom en behaglig och mer harmoniskt inomhusmiljö.

Vårt soriment växlar med årstiderna. Vi fokuserar på kvalité på våra växter och väljer noggrant ut våra växter från de allra bästa odlarna. Vi försöker alltid handla lokalt.

Krukväxter kan behöva lite omvårdnad för att hålla sig friska och fina. När rötterna fyller krukan, när jorden har tagit slut eller när växten vuxit ifrån krukan och det ser oproportionerligt ut kan det vara dags att plantera om din växt till en större kruka.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.