Skip to content

Snittblommor & Blomsterbinderi

Vi hjälper dig med snittblommor och blomsterbinderi

Våra duktiga florister hjälper dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen. Vi erbjuder både stora och små arrangemang för alla tillfällen.

Eftersom inte alla blommor finns tillgängliga året om, är det viktigt att anpassa buketten efter årstid. Vi vet vilka blommor som finns när och vi ser till att ni får den bästa kombinationen av blommor för säsongen. En del blommor tar lite längre tid att beställa hem till butiken – därför är det viktigt att vara ute i god tid inför ert kommande evenemang.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.