Skip to content

Växter i offentlig miljö

Vi hjälper er med växter i offentlig miljö

Skapa en grönare miljö för dig och dina kollegor. Växter bidrar till att skapa en lugn och trevlig atmosfär i allt från fabrikslokaler till kontorsmiljö.

Offentlig miljö har andra krav och vi säkerställer att ni får rätt växt för just era behov. Vi hjälper till med allt från planering till leverans. Om ni önskar hjälper vi även er med regelbunden skötsel utav växterna. Vi ser till att växterna får den kärlek och omvårdnad den behöver för att hålla länge.

I vårt serviceavtal ingår vattning, rensning av döda blad, utbyte om någon växt mot förmodan börjar se lite ledsen ut.

Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!

Bürgers Växtgård

Hos oss på Bürgers har vi under ett stort antal år samlat växter för de framtida Svenska trädgårdarna. Stor vikt har lagts på bra material, både när det gäller kvalité och ursprung. Idag har vi leverantörer över hela Europa som med hjälp av ett stort kunnande och ett gott samarbete hjälper oss med vårt stora sortiment av både inne- och utomhusväxter.

I sortimentet finner du många udda och ovanliga växter men också de allra vanligaste och mest populära sorterna. Under mer än 15 år här på växtgården har vi sett ett ökat intresse för våra specialiteter som t.ex Magnolia, Dvärgbarrväxter, Buskar, Träd och perenner – Ja, egentligen finns det ett stort intresse i alla grupper av våra specialväxter.

Med hjälp av vår duktiga personal har vi också under de senaste åren arbetat vidare med en stor avdelning inomhus där du hittar mängder av blommande och gröna växter tillsammans med antika möbler och inredningsprylar. Dessutom hjälper vår blommsterbinderiavdelning dig gärna med läckra buketter, häftiga arrangemang eller att skicka blommor över hela världen.